[em]Power Circle maart

empower-circle-final-cropped

In de [em]Power Circles openen we de deuren naar (meer) zelfkennis en inzicht in gedrags- en emotionele patronen, om deze vervolgens te transformeren naar het positieve. Naar een vrijer en bewuster leven. Stephen en Delores werken vanuit hun ervaring en achtergrond als energie reader en healer, waarbij ze hun intuïtie, kunde en levenservaring inzetten.

Moeder + Vader = Ouders
Tijdens deze workshop kijken we naar oa de invloed van de relatie met onze ouders en onze opvoeding op ons leven en levensopvattingen. Welke onbewuste patronen heb jij van je ouders, het gezin en / of de familie overgenomen? Welke patronen heb je zelf of ontwikkeld in je jeugd en daarna? Al deze vragen en meer gaan we belichten door middel van meditaties en intuïtieve oefeningen.

Emoji of emotie?
Een emoji geeft een emotie weer. Een cartoon die vast zit in een emotie. Als mens doen we dat wel anders, onze emoties komen en gaan… Of toch niet? Kunnen we vastzitten in onze emoties? En wat vertellen deze emoties? Dit andere vragen belichten we tijdens deze workshop. Daarnaast geven we onszelf de ruimte om (oude) emoties los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie. Wat wil je nog meer? 😉

De bijdrage per workshop is €65,- . Je betaalt €120,- als je beide workshops bijwoont.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Bij ontvangst van 50% van fee ontvang je een definitieve bevestiging.

Meer informatie: Delores +31 (0) 6 190 191 90 | delores@coco-roco.com